1/a. § - Az oldalon fellelhető képi és írott anyagok magáncélra korlátlan mennyiségben lementhetők, illetve saját szellemi termékedhez fel is használható, viszont ebből anyagi hasznot nem húzhatsz.

1/b. § - Saját szellemi termék alatt olyan művet értek, amelyet sajátkezűleg hozol létre, te írod, vagy te szerkeszted. Ilyen jellegű művekhez az BUSPORTonline oldalain található írásos anyagok információit, mint irodalmat, illetve a BUSPORTonline képi anyagait, mint illusztrációt korlátlanul felhasználhatod. Ilyen esetben a művedben tüntesd fel a BUSPORTonline-t, mint forrást.

2. § - A képek csak változatlan formában használhatóak, ideértve a retusálást, vágást is. A képekről nem távolíthatod el vagy takarhatod ki a a feliratot/logót még akkor sem, ha a kép mellett külön feltünteted a forrást.

3. § - Nem minősül saját szellemi terméknek az, ha az oldal tartalmának egy részét vagy egészét lemásolod és azt saját honlapodként nyilvánosságra hozod (vö. plágium). Erre még az sem jogosít fel, ha forrásként megjelölöd a BUSPORTonline-t!

Creative Commons License

VISSZA A FŐOLDALRA - Back to main page

© BUSPORTonline